SELAMAT DATANG


Salam sejahtera, semoga dengan kehadiran blog yang tidak seberapa ini mampu memberikan sedikit manfaat dan perkongsian ilmu antara kita. Mana yang buruk tingal-tingalkan manakala yang elok ambillah sebagai rujukan dan tatapan untuk anda semua.

~ Suhaily Samsudin D20102042730 ELB-16 ~

Followers

Latihan Angklung , Rekoder , Gitar , Xylophone - Hari kecemerlangan 2011


Saat ini, hanya saya yang tau betapa tertekannya saya kerana tidak sempat study skor lagu untuk dimainkan nanti...apa pun kecelaruan itu tidak akan saya paparkan pada wajah mereka demi untuk persembahan yang terbaik..biarlah diri ini shj yang mengetahui....tahun hadapan janganlah ia berulang lagi.
Erm..inilah antara bakat penting yang begitu sibuk membuat latihan berkumpulan agar tiada kesilapan pada chord gitar semasa persembahan nant.
Ketiadaan saya digunakan oleh pelajar saya dengan sebaik-baiknya. Pandai mereka membahagikan masa......
Antara pelajar yang cukup lama disisi saya.
Rehat sambil mendengar taklimat dari saya

1 ulasan:

  1. Pada kali ini, saya agak tertekan kerana sesi latihan untuk hari kecemerlang sekolah saya dilakukan dalam masa yang cukup singkat dan saya tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk membuat persembahan yang lebih baik...hanya ini saja yang mampu saya lakukan...tanpa meletakkan banyak unsur-unsur muzik...tanpa memilih grop khord lagu, tanpa adanya pembaharuan antara tahun sebelum ini...apa pun saya perlu bersikap positfi...moga ada hikmah disebaliknya..amin.

    BalasPadam